* ESC ile Kapatabilirsiniz×

Cookie Gizlilik Politikası

İşbu Gizlilik Politikası'nın amacı ('Gizlilik Politikası'), Ida Consulting ('Şirket') tarafından işletilmekte olan www.idaconsulting.net internet sitesi ('Site') ile mobil uygulamasının (hepsi birlikte 'Platform' olarak anılacaktır) işletilmesi sırasında Platform kullanıcıları/üyeleri/ziyaretçileri ('Veri Sahibi') tarafından Şirket ile paylaşılan veya Şirket'in, Veri Sahibi'nin Platform'u kullanımı sırasında ürettiği kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir.

Veri Sahibi, işbu Gizlilik Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.

Hangi Veriler İşlenmektedir?

İşbu başlık altında, Şirket tarafından işlenen ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca kişisel veri sayılan verilerin hangileri olduğu sıralanmıştır. Aksi açıkça belirtilmedikçe, işbu Gizlilik Politikası kapsamında arz edilen hüküm ve koşullar kapsamında 'kişisel veri' ifadesi aşağıda yer alan bilgileri kapsayacaktır:

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 3. ve 7. maddeleri dairesince, geri döndürülemeyecek şekilde anonim hale getirilen veriler, anılan kanun hükümleri uyarınca kişisel veri olarak kabul edilmeyecek ve bu verilere ilişkin işleme faaliyetleri işbu Gizlilik Politikası hükümleri ile bağlı olmaksızın gerçekleştirilecektir.

Veriler Hangi Amaçlarla Kullanılmaktadır?

Şirket, kişisel verileri, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirerek ilgili kişilere önerilmesi; doğrudan ve dolaylı pazarlama faaliyetleri kapsamında kullanılması ve bu amaçlarla Şirket'in temsilcileri, çözüm ortakları ve hizmet aldığı üçüncü kişilere aktarılması için işleyebilecektir.

Şirket, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 5 ve 8. maddeleri uyarınca ve/veya ilgili mevzuattaki istisnaların varlığı halinde kişisel verileri Veri Sahibi'nin ayrıca rızasını almaksızın işleyebilecek ve üçüncü kişilerle paylaşabilecektir. Bu durumların başlıcaları aşağıda belirtilmiştir:

Verilere Kimler Erişebilmektedir?

Şirket, kişisel verileri ve bu kişisel verileri kullanılarak elde ettiği yeni verileri, işbu Gizlilik Politikası ile belirlenen amaçların gerçekleştirilebilmesi için Şirket'in hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilere, söz konusu hizmetlerin temini amacıyla sınırlı olmak üzere aktarılabilecektir. Şirket ayrıca, işbu Gizlilik Politikası'nda belirtilen amaçlar dahilinde verileri Şirket iş ortakları ve tedarikçileri ile hukuken yetkili kurum ve kuruluşlara aktarabilecektir.

Şirket, veri sahibi deneyiminin geliştirilmesi (iyileştirme ve kişiselleştirme dahil), veri sahibinin güvenliğini sağlamak, hileli ya da izinsiz kullanımları tespit etmek, operasyonel değerlendirme araştırılması, Platform hizmetlerine ilişkin hataların giderilmesi ve işbu Gizlilik Politikası'nda yer alan amaçlardan herhangi birisini gerçekleştirebilmek için SMS gönderimi yapanlar da dahil olmak üzere dış kaynak hizmet sağlayıcıları, barındırma hizmet sağlayıcıları (hosting servisleri), hukuk büroları, araştırma şirketleri, çağrı merkezleri gibi üçüncü kişiler ile paylaşabilecektir.

Veri sahibi, yukarıda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak kaydı ile bahsi geçen üçüncü tarafların veri sahibinin kişisel verilerini dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini, bu hususa peşinen muvafakat ettiğini kabul eder.

Verilere Erişim Hakkı ve Düzeltme Talepleri Hakkında

Kanun'un 11. maddesi uyarınca veri sahipleri,

haklarına sahiptir.

Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından www.idaconsulting.net adresinde yer alan Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası'ndabelirtilen yöntemlerle iletilmesi halinde olabildiğince kısa sürede ve her halükarda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, Şirket'in Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır.

Veri sahibi, herhangi bir kişisel verisinin Şirket tarafından kullanılamaması ile sonuçlanacak bir talepte bulunması halinde Platform'un işleyişinden tam olarak faydalanamayabileceğini kabul ile bu kapsamda doğacak her türlü sorumluluğun kendisine ait olacağını beyan eder.

Kişisel Verilerin Saklanma Süresi

Şirket, veri sahibi tarafından sağlanan kişisel verileri, yukarıda belirtilen işleme amaçlarının gerektirdiği süre boyunca saklayacaktır.

Buna ek olarak, Şirket, veri sahibi ile arasında doğabilecek herhangi bir uyuşmazlık durumunda, uyuşmazlık kapsamında gerekli savunmaların gerçekleştirilebilmesi amacıyla sınırlı olmak üzere ve ilgili mevzuat uyarınca belirlenen zamanaşımı süreleri boyunca kişisel verileri saklayabilecektir.

Veri Güvenliğine İlişkin Önlemler ve Taahhütler

Şirket, ilgili mevzuatta belirlenen veya işbu Gizlilik Politikası'nda ifade edilen şartlarda,

sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli teknik ve idari tedbirleri almayı, gerekli denetimleri yaptırmayı taahhüt eder.

Şirket, Veri Sahibi hakkında elde ettiği kişisel verileri işbu Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümlerine aykırı olarak başkasına açıklayamaz ve işleme amacı dışında kullanamaz.

Platform üzerinden başka uygulamalara link verilmesi halinde, Şirket uygulamaların gizlilik politikaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

Çerezler (Cookie'ler)

Veri Sahipleri'nin Platform'dan en verimli şekilde faydalanabilmesi ve kullanıcı deneyiminin geliştirilmesi için Platform'da Çerezler kullanılmaktadır. Çerez kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından Cookie'leri silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Ancak Platform'u kullanımınızı etkileyebileceğini hatırlatmak isteriz.

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler konusundan daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org e www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

İnternet Sitemizde çerez kullanılmasının başlıca amaçları aşağıda sıralanmaktadır:

Teknik Çerezler

(Technical Cookies)

Teknik çerezler ile Site'nin çalışması sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Otantikasyon Çerezleri

(Authentication Cookies)

Ziyaretçiler, şifrelerini kullanarak Site'ye giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin Site'de ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Flash Çerezleri

(Flash Cookies)

Site'de yer alan görüntü veya ses içeriklerini etkinleştirmek için kullanılan çerez türleridir.

Kişiselleştirme Çerezleri

(Customization Cookies)

Kullanıcıların tercihlerini farklı internet sitesinin farklı sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.

Analitik Çerezler

(Analytical Cookies)

Analitik çerezler ile Site'yi ziyaret edenlerin sayıları, Site'de görüntülenen sayfaların tespiti, Site ziyaret saatleri, internet sitesi sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

Çerez

Açıklama, Süre ve Tercihler

Analitik Çerezler

Reklam Amaçlı

Davranışsal ve hedef odaklı reklamların ziyaretçilere gösterilmesi amacıyla kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Pazar Analizi

Pazar analizi yürütülmesi amacıyla kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Kampanya/Promosyon

Kampanyaların etkisinin hesaplanması için kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Facebook

Bu tür çerezler, Facebook üyelerinin (veya üye olmayan kişilerin) pazar analizi ve ürün gelişimi amacıyla izlenmesini sağlar.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Twitter

Bu tür çerezler, sosyal medya ağlarına üye olan veya olmayan kişilerin, pazar analizi ve ürün gelişimi amacıyla izlenmesi için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Google Analitikleri

Bu tür çerezler tüm istatistiksel verilerin toplanmasını bu şekilde Sitenin sunumunun ve kullanımının geliştirilmesini sağlar. Google, bu istatistiklere toplumsal istatistikler ve ilgilere ilişkin veriler eklemek suretiyle, kullanıcıları daha iyi anlamamızı sağlar.

Sitemiz, Google Analitik çerezleri kullanmaktadır. Söz konusu çerezler ile toplanan veriler, ABD'de bulunan Google sunucularına aktarılmakta ve söz konusu veriler Google'ın veri koruma ilkeleri ile uyumlu olarak muhafaza edilmektedir. Google'ın analitik veri işleme faaliyetleri ve kişisel verilerin korunması konusundaki ilkeler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Çerezlerin Kontrolü

https://tools.qooqle.com/dlpaqe/qaoptout

Teknik Çerezler

Oturum

Oturum çerezleri oturumun sürekliliğinin sağlanması amacıyla kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Yük Dengeleme

Yük dengeleme çerezleri, yükü dağıtarak sunucu yükünü azaltmak için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Güvenlik

Güvenlik çerezler, güvenlik kontrolleri için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Dolandırıcılık Tespiti

Tıklama hilelerinin tespit edilmesi için kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Otantikasyon Çerezleri

Kullanıcı Kimliği

Kullanıcı kimliği çerezler, kullanıcıların yalnızca kendi bilgilerini görmeleri için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Kişiselleştirme Çerezleri

Dil

Kullanıcının seçtiği dili kaydeder ve buna uygun seçenekler sunar.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Mobil

Eğer kullanıcı Siteyi mobil bir cihazdan ziyaret ediyorsa, ana web sitesini göstermek için kullanılır. (Örneğin, cihazın Flash'ı etkinleştiridiği), ya da Flash'a ihtiyaç duymayan bir mobil sitede olduğunu. Kaynak site kullanıcının tercihlerinin daha iyi anlaşılabilmesi için kaydedilir.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Flash Çerezleri

Flash çerezleri

Oynatılacak ses ve video içeriklerini etkinleştirir.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Veri sahipleri, tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılan tarayıcı bu imkanı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır.

Çerezlere ilişkin tercihlerin, kullanıcının Platform'a erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.

Adobe Analytics

http://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html

AOL

https://help.aol.com/articles/restore-security-settings-and-enable-cookie-settings-on-browser

Google Adwords

https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Google Analytics

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Chrome

http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

MozillaFirefox

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies

Opera

http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari:

https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR

Şirket, işbu Gizlilik Politikası hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Gizlilik Politikası, Veri Sahibi'ne herhangi bir yöntemle sunulduğu tarihte yürürlük kazanır.

ida consulting logo
Referanslar
Ayinesi iştir kişinin,
lafa bakılmaz...
www
.com
REFERANS LİSTEMİZ - Web Tasarim Referanslarımız
BOSPHORUS SORGUN
BOSPHORUS SORGUN
VENUS HOTEL
VENUS HOTEL
DOSINIA LUXURY
DOSINIA LUXURY
TASİGO HOTELS
TASİGO HOTELS
AQUASIS HOTEL
AQUASIS HOTEL
GRANADA LUXURY HOTELS
GRANADA LUXURY HOTELS
ANFAŞ SOFTWARE MARKET
ANFAŞ SOFTWARE MARKET
ANFAŞ FOOD PRODUCT
ANFAŞ FOOD PRODUCT
ANFAŞ HOTEL EQUIPMENT
ANFAŞ HOTEL EQUIPMENT
ANFAŞ EXPO CENTER
ANFAŞ EXPO CENTER
MOON FLOWER
MOON FLOWER
GEZMİCE
GEZMİCE
MIRAMARE HOTELS
MIRAMARE HOTELS
GÜRSEL TURİZM APP. DESIGN
GÜRSEL TURİZM APP. DESIGN
ODANHAZIR.COM
ODANHAZIR.COM
MODUS HOTEL
MODUS HOTEL
SEDAX
SEDAX
SEDAX GROUP
SEDAX GROUP
ONSART REKLAMCILIK
ONSART REKLAMCILIK
ONSTECH DESIGN
ONSTECH DESIGN
SARAY REGENCY
SARAY REGENCY
HOTEL NEW JASMIN
HOTEL NEW JASMIN
BELLA SUN SİDE
BELLA SUN SİDE
VİZYON TUR (XML ENTEGRASYON)
VİZYON TUR (XML ENTEGRASYON)
GEZ ONLINE & XML ENTEGRASYON
GEZ ONLINE & XML ENTEGRASYON
AHK
AHK
AKTOB
AKTOB
ASUTA TOURISM
ASUTA TOURISM
DURU SUITES
DURU SUITES
VETTA TRAVEL
VETTA TRAVEL
KASAİD
KASAİD
WORLD OF SUNRISE BLOG
WORLD OF SUNRISE BLOG
VTB BASKETBOL LIGI ANKET
VTB BASKETBOL LIGI ANKET
FESLİKAN MANTI DOKUNMATİK MENÜ
FESLİKAN MANTI DOKUNMATİK MENÜ
CLUB RESORT ATLANTIS
CLUB RESORT ATLANTIS
HATTUŞA LALEZAR TERMAL
HATTUŞA LALEZAR TERMAL
ERZİN İSOS TERMAL
ERZİN İSOS TERMAL
HİTİT AYAŞ TERMAL
HİTİT AYAŞ TERMAL
İDA BOOKING
İDA BOOKING
AGAD JEWELLERY
AGAD JEWELLERY
LE BLUE HOTEL
LE BLUE HOTEL
CRYSTAL REVIEW HOTELS
CRYSTAL REVIEW HOTELS
BLUE ART CENTER
BLUE ART CENTER
CAFE DE KESKE
CAFE DE KESKE
DORAK MADEN
DORAK MADEN
HABITAT VIP TRAVEL
HABITAT VIP TRAVEL
VİZYON TUR HAC
VİZYON TUR HAC
MARİNA VİSTA HOTEL
MARİNA VİSTA HOTEL
VENESSA SERAMİK
VENESSA SERAMİK
SUR BALIK RESTORAN
SUR BALIK RESTORAN
SİDE PRENSES
SİDE PRENSES
TİSOYAB
TİSOYAB
WYNDHAM OLD CITY
WYNDHAM OLD CITY
HOLIDAY TIWI
HOLIDAY TIWI
KASR-I NEHROZ - HOTEL NEHROZ
KASR-I NEHROZ - HOTEL NEHROZ
HOLIDAY MAGAZİN
HOLIDAY MAGAZİN
CAPPADOCIA RESTAURANTS
CAPPADOCIA RESTAURANTS
HOTEL NEW JASMIN
HOTEL NEW JASMIN
LA MAISON HOTEL
LA MAISON HOTEL
CRYSTAL HOTELS BLOG
CRYSTAL HOTELS BLOG
GRANADA HOTEL BLOG
GRANADA HOTEL BLOG
MONTANA WEDDINGS EVENTS BLOG
MONTANA WEDDINGS EVENTS BLOG
SARAY REGENCY
SARAY REGENCY
SİDE HILL HOTEL
SİDE HILL HOTEL
KAPADOKYA BALON
KAPADOKYA BALON
RAINBOW BALON
RAINBOW BALON
ATMOSFER BALON
ATMOSFER BALON
KAPADOKYA JET BOAT / GONDOL / SAFARİ
KAPADOKYA JET BOAT / GONDOL / SAFARİ
HONG BIN LOU CHINESE RESTAURANT
HONG BIN LOU CHINESE RESTAURANT
DORAK PHOTO GALLERY
DORAK PHOTO GALLERY
İDA ADMIN PANEL
İDA ADMIN PANEL
NET TURİZM
NET TURİZM
TATİL İSTİYORUZ
TATİL İSTİYORUZ
DORAK SALES
DORAK SALES
İDA SOCIAL MEDIA BAR
İDA SOCIAL MEDIA BAR
İDA FONT VIEWER
İDA FONT VIEWER
HMC AIR BROKERS
HMC AIR BROKERS
ACAPULCO RESORT & HOTEL
ACAPULCO RESORT & HOTEL
YES HOTELS
YES HOTELS
GRANADA RESIDENCE
GRANADA RESIDENCE
SİDE TUDER (AKTİF DEĞİL)
SİDE TUDER (AKTİF DEĞİL)
AŞKIN KOÇ İLE GEZİ TURU
AŞKIN KOÇ İLE GEZİ TURU
PROF. OTEL YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ
PROF. OTEL YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ
SKAL INTERNATIONAL ANTALYA
SKAL INTERNATIONAL ANTALYA
TUROFED
TUROFED
YES CONSULTING
YES CONSULTING
AZİZİYE RESTAURANT
AZİZİYE RESTAURANT
FANCY TOUR
FANCY TOUR
TRAVEL CLUB TURKEY
TRAVEL CLUB TURKEY
HOLIDAY WORLD
HOLIDAY WORLD
DORAK SALES
DORAK SALES
PULSAR TOUR
PULSAR TOUR
HOLIDAY TUR
HOLIDAY TUR
YEŞİL DALYAN TRANSFER ONLINE
YEŞİL DALYAN TRANSFER ONLINE
ITIR TOURS
ITIR TOURS
SEYTUR
SEYTUR
YEŞİL DALYAN TRAVEL AGENCY
YEŞİL DALYAN TRAVEL AGENCY
DORAK TOUR
DORAK TOUR
CROWNE PLAZA OLD CITY
CROWNE PLAZA OLD CITY
CLUB OTEL RAMA
CLUB OTEL RAMA
STARLIGHT THALASSO & SPA
STARLIGHT THALASSO & SPA
GERMİR PALAS HOTEL (AKTİF DEĞİL)
GERMİR PALAS HOTEL (AKTİF DEĞİL)
DOSİ HOTEL
DOSİ HOTEL
BLUE WATERS CLUB
BLUE WATERS CLUB
CLUB PACIFIC (AKTİF DEĞİL)
CLUB PACIFIC (AKTİF DEĞİL)
CHAMPION HOLIDAY
CHAMPION HOLIDAY
JAZZ HOTEL
JAZZ HOTEL
ÖLÜDENİZ RESORT HOTELS
ÖLÜDENİZ RESORT HOTELS
İREM HOTEL
İREM HOTEL
GALLERY RESIDENCE
GALLERY RESIDENCE
INDIAN RASOI RESTAURANT
INDIAN RASOI RESTAURANT
FUAR STAND HİZMETLERİ
FUAR STAND HİZMETLERİ
ONLINE REZERVASYON BLOG
ONLINE REZERVASYON BLOG
ASUTA TURİZM BLOG
ASUTA TURİZM BLOG
KESKE HUKUK BLOG
KESKE HUKUK BLOG
HOTEL NEW JASMIN BLOG
HOTEL NEW JASMIN BLOG
EMITT SAĞLIK TURİZMİ FUARI BLOG
EMITT SAĞLIK TURİZMİ FUARI BLOG
HOTEL WEB ONLINE BLOG
HOTEL WEB ONLINE BLOG
WEB TASARIM ONLINE BLOG
WEB TASARIM ONLINE BLOG
GDİZAYN
GDİZAYN
WEB TASARIM BLOG
WEB TASARIM BLOG
İDA BLOG
İDA BLOG
TOURISM FACTORY
TOURISM FACTORY
FUAR MİMARI
FUAR MİMARI
ANTEKSAN
ANTEKSAN
TEAMDER
TEAMDER
ATTALEIA HOTEL
ATTALEIA HOTEL
GALERİ RESORT HOTEL
GALERİ RESORT HOTEL
TURKIZ GROUP
TURKIZ GROUP
SUNRISE PARK RESORT
SUNRISE PARK RESORT
MERİT ŞAHMARAN
MERİT ŞAHMARAN
JUSTINIANO HOTELS (AKTİF DEĞİL)
JUSTINIANO HOTELS (AKTİF DEĞİL)
SEA LIFE HOTEL (AKTİF DEĞİL)
SEA LIFE HOTEL (AKTİF DEĞİL)
ATİLLA PETROL
ATİLLA PETROL
AHMET AYIK KİŞİSEL SİTE
AHMET AYIK KİŞİSEL SİTE
SİBER HOTELS
SİBER HOTELS
RİZOM TATİL KÖYÜ
RİZOM TATİL KÖYÜ
CRATOS PREMIUM
CRATOS PREMIUM
GÖREME KAYA OTEL
GÖREME KAYA OTEL
ADORA GOLF RESORT (AKTİF DEĞİL)
ADORA GOLF RESORT (AKTİF DEĞİL)
UÇHİSAR KAYA OTEL
UÇHİSAR KAYA OTEL
KORUMAR HOTEL (ESKİ VERSİYON)
KORUMAR HOTEL (ESKİ VERSİYON)
ANATOLIAN HOUSES
ANATOLIAN HOUSES
KAUÇUK OTEL
KAUÇUK OTEL
MİRACLE OTEL (AKTİF DEĞİL)
MİRACLE OTEL (AKTİF DEĞİL)
SİDE STAR HOTEL
SİDE STAR HOTEL
SİDE STAR HOTEL MOBIL WEB SAYFASI
SİDE STAR HOTEL MOBIL WEB SAYFASI
ANATOLIAN CAVE HOTEL
ANATOLIAN CAVE HOTEL
NASHIRA (AKTİF DEĞİL)
NASHIRA (AKTİF DEĞİL)
GRANADA CITY
GRANADA CITY
HOLIDAY LINES BLOG
HOLIDAY LINES BLOG
H.FİDAN KUAFÖR
H.FİDAN KUAFÖR
ROSE HOTELS
ROSE HOTELS
BİX KURUMSAL
BİX KURUMSAL
SUSESİ HOTEL (AKTİF DEĞİL)
SUSESİ HOTEL (AKTİF DEĞİL)
PORTO BELLO HOTEL (AKTİF DEĞİL)
PORTO BELLO HOTEL (AKTİF DEĞİL)
KAMELYA WORLD (AKTİF DEĞİL)
KAMELYA WORLD (AKTİF DEĞİL)
OPTION TOUR (AKTİF DEĞİL)
OPTION TOUR (AKTİF DEĞİL)
TATİL DÜNYASI (AKTİF DEĞİL)
TATİL DÜNYASI (AKTİF DEĞİL)
REISELAND (AKTİF DEĞİL)
REISELAND (AKTİF DEĞİL)
GRANADA KİOKS
GRANADA KİOKS
ANTALYA ONLINE (AKTİF DEĞİL)
ANTALYA ONLINE (AKTİF DEĞİL)
KAF REAL ESTATE (AKTİF DEĞİL)
KAF REAL ESTATE (AKTİF DEĞİL)
KAF HOLDING (AKTİF DEĞİL)
KAF HOLDING (AKTİF DEĞİL)

XXX