* ESC ile Kapatabilirsiniz×

Cookie Gizlilik Politikası

İşbu Gizlilik Politikası'nın amacı ('Gizlilik Politikası'), Ida Consulting ('Şirket') tarafından işletilmekte olan www.idaconsulting.net internet sitesi ('Site') ile mobil uygulamasının (hepsi birlikte 'Platform' olarak anılacaktır) işletilmesi sırasında Platform kullanıcıları/üyeleri/ziyaretçileri ('Veri Sahibi') tarafından Şirket ile paylaşılan veya Şirket'in, Veri Sahibi'nin Platform'u kullanımı sırasında ürettiği kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir.

Veri Sahibi, işbu Gizlilik Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.

Hangi Veriler İşlenmektedir?

İşbu başlık altında, Şirket tarafından işlenen ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca kişisel veri sayılan verilerin hangileri olduğu sıralanmıştır. Aksi açıkça belirtilmedikçe, işbu Gizlilik Politikası kapsamında arz edilen hüküm ve koşullar kapsamında 'kişisel veri' ifadesi aşağıda yer alan bilgileri kapsayacaktır:

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 3. ve 7. maddeleri dairesince, geri döndürülemeyecek şekilde anonim hale getirilen veriler, anılan kanun hükümleri uyarınca kişisel veri olarak kabul edilmeyecek ve bu verilere ilişkin işleme faaliyetleri işbu Gizlilik Politikası hükümleri ile bağlı olmaksızın gerçekleştirilecektir.

Veriler Hangi Amaçlarla Kullanılmaktadır?

Şirket, kişisel verileri, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirerek ilgili kişilere önerilmesi; doğrudan ve dolaylı pazarlama faaliyetleri kapsamında kullanılması ve bu amaçlarla Şirket'in temsilcileri, çözüm ortakları ve hizmet aldığı üçüncü kişilere aktarılması için işleyebilecektir.

Şirket, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 5 ve 8. maddeleri uyarınca ve/veya ilgili mevzuattaki istisnaların varlığı halinde kişisel verileri Veri Sahibi'nin ayrıca rızasını almaksızın işleyebilecek ve üçüncü kişilerle paylaşabilecektir. Bu durumların başlıcaları aşağıda belirtilmiştir:

Verilere Kimler Erişebilmektedir?

Şirket, kişisel verileri ve bu kişisel verileri kullanılarak elde ettiği yeni verileri, işbu Gizlilik Politikası ile belirlenen amaçların gerçekleştirilebilmesi için Şirket'in hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilere, söz konusu hizmetlerin temini amacıyla sınırlı olmak üzere aktarılabilecektir. Şirket ayrıca, işbu Gizlilik Politikası'nda belirtilen amaçlar dahilinde verileri Şirket iş ortakları ve tedarikçileri ile hukuken yetkili kurum ve kuruluşlara aktarabilecektir.

Şirket, veri sahibi deneyiminin geliştirilmesi (iyileştirme ve kişiselleştirme dahil), veri sahibinin güvenliğini sağlamak, hileli ya da izinsiz kullanımları tespit etmek, operasyonel değerlendirme araştırılması, Platform hizmetlerine ilişkin hataların giderilmesi ve işbu Gizlilik Politikası'nda yer alan amaçlardan herhangi birisini gerçekleştirebilmek için SMS gönderimi yapanlar da dahil olmak üzere dış kaynak hizmet sağlayıcıları, barındırma hizmet sağlayıcıları (hosting servisleri), hukuk büroları, araştırma şirketleri, çağrı merkezleri gibi üçüncü kişiler ile paylaşabilecektir.

Veri sahibi, yukarıda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak kaydı ile bahsi geçen üçüncü tarafların veri sahibinin kişisel verilerini dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini, bu hususa peşinen muvafakat ettiğini kabul eder.

Verilere Erişim Hakkı ve Düzeltme Talepleri Hakkında

Kanun'un 11. maddesi uyarınca veri sahipleri,

haklarına sahiptir.

Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından www.idaconsulting.net adresinde yer alan Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası'ndabelirtilen yöntemlerle iletilmesi halinde olabildiğince kısa sürede ve her halükarda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, Şirket'in Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır.

Veri sahibi, herhangi bir kişisel verisinin Şirket tarafından kullanılamaması ile sonuçlanacak bir talepte bulunması halinde Platform'un işleyişinden tam olarak faydalanamayabileceğini kabul ile bu kapsamda doğacak her türlü sorumluluğun kendisine ait olacağını beyan eder.

Kişisel Verilerin Saklanma Süresi

Şirket, veri sahibi tarafından sağlanan kişisel verileri, yukarıda belirtilen işleme amaçlarının gerektirdiği süre boyunca saklayacaktır.

Buna ek olarak, Şirket, veri sahibi ile arasında doğabilecek herhangi bir uyuşmazlık durumunda, uyuşmazlık kapsamında gerekli savunmaların gerçekleştirilebilmesi amacıyla sınırlı olmak üzere ve ilgili mevzuat uyarınca belirlenen zamanaşımı süreleri boyunca kişisel verileri saklayabilecektir.

Veri Güvenliğine İlişkin Önlemler ve Taahhütler

Şirket, ilgili mevzuatta belirlenen veya işbu Gizlilik Politikası'nda ifade edilen şartlarda,

sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli teknik ve idari tedbirleri almayı, gerekli denetimleri yaptırmayı taahhüt eder.

Şirket, Veri Sahibi hakkında elde ettiği kişisel verileri işbu Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümlerine aykırı olarak başkasına açıklayamaz ve işleme amacı dışında kullanamaz.

Platform üzerinden başka uygulamalara link verilmesi halinde, Şirket uygulamaların gizlilik politikaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

Çerezler (Cookie'ler)

Veri Sahipleri'nin Platform'dan en verimli şekilde faydalanabilmesi ve kullanıcı deneyiminin geliştirilmesi için Platform'da Çerezler kullanılmaktadır. Çerez kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından Cookie'leri silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Ancak Platform'u kullanımınızı etkileyebileceğini hatırlatmak isteriz.

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler konusundan daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org e www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

İnternet Sitemizde çerez kullanılmasının başlıca amaçları aşağıda sıralanmaktadır:

Teknik Çerezler

(Technical Cookies)

Teknik çerezler ile Site'nin çalışması sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Otantikasyon Çerezleri

(Authentication Cookies)

Ziyaretçiler, şifrelerini kullanarak Site'ye giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin Site'de ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Flash Çerezleri

(Flash Cookies)

Site'de yer alan görüntü veya ses içeriklerini etkinleştirmek için kullanılan çerez türleridir.

Kişiselleştirme Çerezleri

(Customization Cookies)

Kullanıcıların tercihlerini farklı internet sitesinin farklı sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.

Analitik Çerezler

(Analytical Cookies)

Analitik çerezler ile Site'yi ziyaret edenlerin sayıları, Site'de görüntülenen sayfaların tespiti, Site ziyaret saatleri, internet sitesi sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

Çerez

Açıklama, Süre ve Tercihler

Analitik Çerezler

Reklam Amaçlı

Davranışsal ve hedef odaklı reklamların ziyaretçilere gösterilmesi amacıyla kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Pazar Analizi

Pazar analizi yürütülmesi amacıyla kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Kampanya/Promosyon

Kampanyaların etkisinin hesaplanması için kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Facebook

Bu tür çerezler, Facebook üyelerinin (veya üye olmayan kişilerin) pazar analizi ve ürün gelişimi amacıyla izlenmesini sağlar.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Twitter

Bu tür çerezler, sosyal medya ağlarına üye olan veya olmayan kişilerin, pazar analizi ve ürün gelişimi amacıyla izlenmesi için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Google Analitikleri

Bu tür çerezler tüm istatistiksel verilerin toplanmasını bu şekilde Sitenin sunumunun ve kullanımının geliştirilmesini sağlar. Google, bu istatistiklere toplumsal istatistikler ve ilgilere ilişkin veriler eklemek suretiyle, kullanıcıları daha iyi anlamamızı sağlar.

Sitemiz, Google Analitik çerezleri kullanmaktadır. Söz konusu çerezler ile toplanan veriler, ABD'de bulunan Google sunucularına aktarılmakta ve söz konusu veriler Google'ın veri koruma ilkeleri ile uyumlu olarak muhafaza edilmektedir. Google'ın analitik veri işleme faaliyetleri ve kişisel verilerin korunması konusundaki ilkeler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Çerezlerin Kontrolü

https://tools.qooqle.com/dlpaqe/qaoptout

Teknik Çerezler

Oturum

Oturum çerezleri oturumun sürekliliğinin sağlanması amacıyla kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Yük Dengeleme

Yük dengeleme çerezleri, yükü dağıtarak sunucu yükünü azaltmak için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Güvenlik

Güvenlik çerezler, güvenlik kontrolleri için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Dolandırıcılık Tespiti

Tıklama hilelerinin tespit edilmesi için kullanılmaktadır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Otantikasyon Çerezleri

Kullanıcı Kimliği

Kullanıcı kimliği çerezler, kullanıcıların yalnızca kendi bilgilerini görmeleri için kullanılır.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Kişiselleştirme Çerezleri

Dil

Kullanıcının seçtiği dili kaydeder ve buna uygun seçenekler sunar.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Mobil

Eğer kullanıcı Siteyi mobil bir cihazdan ziyaret ediyorsa, ana web sitesini göstermek için kullanılır. (Örneğin, cihazın Flash'ı etkinleştiridiği), ya da Flash'a ihtiyaç duymayan bir mobil sitede olduğunu. Kaynak site kullanıcının tercihlerinin daha iyi anlaşılabilmesi için kaydedilir.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Flash Çerezleri

Flash çerezleri

Oynatılacak ses ve video içeriklerini etkinleştirir.

Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Veri sahipleri, tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılan tarayıcı bu imkanı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır.

Çerezlere ilişkin tercihlerin, kullanıcının Platform'a erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.

Adobe Analytics

http://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html

AOL

https://help.aol.com/articles/restore-security-settings-and-enable-cookie-settings-on-browser

Google Adwords

https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Google Analytics

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Chrome

http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

MozillaFirefox

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies

Opera

http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari:

https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR

Şirket, işbu Gizlilik Politikası hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Gizlilik Politikası, Veri Sahibi'ne herhangi bir yöntemle sunulduğu tarihte yürürlük kazanır.

ida consulting logo
Referanslar
Ayinesi iştir kişinin,
lafa bakılmaz...
Crystal Hotels Logo
Dorak Holding Logo
Majesty Hotels Logo
Granada Hotels Luxury Logo
Ersan Resort Spa Logo
Gürsel Turizm Logo
Side Bella Luna Hotel Logo
la vista golden gate hotel Logo
Merit Hotels Logo
Turquoise Resort Hotel Spa Logo
Acg Hotels Logo
Vizon Tur Logo
Emirhan Hotels Logo
Orange County Logo
Golden Gate Hotel Logo
Hmc Travel Logo
Comfort Go Logo
Habitat Travel Logo
Skal Turkey Logo
Art Cafe Logo
Silence Beach Logo
Holiday Medya Logo
Net Holding Logo
Antakya Ottoman Palace Logo
Ephesus Shore Tour Logo
Bookings4pro Logo
Seramik Bul Logo
Yuki motor, Yuki makine Logo
Holiday Lines Logo
Crystal Hotels Logo
Dorak Holding Logo
Majesty Hotels Logo
Granada Hotels Luxury Logo
Ersan Resort Spa Logo
Gürsel Turizm Logo
Side Bella Luna Hotel Logo
la vista golden gate hotel Logo
Merit Hotels Logo
Turquoise Resort Hotel Spa Logo
Acg Hotels Logo
Vizon Tur Logo
Emirhan Hotels Logo
Orange County Logo
Golden Gate Hotel Logo
Hmc Travel Logo
Comfort Go Logo
Habitat Travel Logo
Skal Turkey Logo
Art Cafe Logo
Silence Beach Logo
Holiday Medya Logo
Net Holding Logo
Antakya Ottoman Palace Logo
Ephesus Shore Tour Logo
Bookings4pro Logo
Seramik Bul Logo
Yuki motor, Yuki makine Logo
Holiday Lines Logo
REFERANSLAR  >  CRYSTAL HOTELS
Crystal Hotels web sayfası ekran görüntüsü 1 Crystal Hotels web sayfası ekran görüntüsü 2 Crystal Hotels web sayfası ekran görüntüsü 3 Crystal Hotels web sayfası ekran görüntüsü 4 Crystal Hotels web sayfası ekran görüntüsü 5 Crystal Hotels web sayfası ekran görüntüsü 6
Crystal Hotels fuar standı 3d çizimleri 1 Crystal Hotels fuar standı 3d çizimleri 2
Crystal Hotels fuar standı 3d çizimleri 3 Crystal Hotels fuar standı 3d çizimleri 4
Crystal Hotels fuar standı 3d çizimleri 5 Crystal Hotels fuar standı yapım aşaması
Crystal Hotels fuar standı yapım aşaması 1 Crystal Hotels fuar standı yapım aşaması 2
Crystal Hotels fuar standı tamamlanmış hali (ön cephe) Crystal Hotels fuar standı tamamlanmış hali (ön cephe- geniş açı)
Crystal Hotels fuar standı tamamlanmış hali (yan cephe) Crystal Hotels fuar standı kapanış kutlaması
WEB TASARIM
Crystal Hotels Türkiye’nin muhteşem destinasyonlarında lüks ve etkileyici otellerinin ödüllü mülk sahibi ve işletmecisidir. Türkiye’nin en çok aranan işletmelerini yaratmakla tanınan Crystal Hotels 21. yüzyıl lüksünü geleneksel Türk konukseverliği ile sunar.

Hepsinden önemlisi Crystal Hotels eşsiz bir mimari ile, bulunduğu bölgeye yakışır lüks otelleri inşa etmesi ve işletmesi ile tanınır.

Grubun otelleri hızla artan bir uluslar arası tanınırlık düzeyine sahiptir. Gruba ait oteller her yıl düzenli olarak kaliteli yönetim ve efsane konukseverliği nedeniyle ödüller alır.

Crystal Hotels, Antalya’nın Belek, Kemer ve Side turizm merkezlerinde, Bodrum’da ve Kapadokya-Kaymaklı’da olmak üzere, toplam 13 otel ile Türkiye turizmine hizmet vermektedir. 2014 baharında açılacak olan 1 yeni otel ile birlikte toplam sayı 14 olacaktır. Yatak sayısı itibarıyla en büyük yerli zincirdir.

Crystal Hotels marka web sitesi ile 14 otelin web sitelerinin tamamı HTML formatta yapılmış olup, sayfa dizaynı konusunda kurumsal kimliği öne çıkartan ve site ziyaretçilerinin kullanıcı kolaylıklarını gözeten detaylara özen gösterilmiştir. Siteler, sosyal medya entegrasyonları, tripadvisor, holidaycheck gibi ziyaretçi görüşlerinin ön plana çıkarldığı bir çok özellikle donatılmıştır. Kullanılan her ayrıntı web sitesinin görselliği adına bizler için büyük önem arz etmektedir.

Değişen ve gelişen teknolojiler göz önünde bulundurularak, kullanıcı dostu sayfa tasarımı web ve internet teknolojisinin en trend ve modern eklentileri ile desteklenmiştir. Tamamen özgün yazılım alt yapısı ve css-jquery kodlamaları, özgün ve şık bir tasarımla birleştirilmiştir.

4 dilde hazırlanan Crystal Hotels web sitelerine mobile platformlardan da birebir erişilebilmektedir. SEO uyumlu içerik yapısı ile arama motorları ile 100% uyum içindedir.

Crystal Hotels'e web teknolojileri konusunda uzun yıllardır bizimle çalıştıkları için ve teşekkürlerimizi sunar, 4. kez yenilediğimiz web siteleri ile başarılar dileriz.

ONLINE REZERVASYON (AKTİF DEĞİL)
Crystal hotels'in e-ticaret alanında da başarılarını artırmak için bağımsız bir online rezervasyon modülü geliştirdik.

Site, İda Online Rezervasyon serisinin son sürümü olan Version 3 ile geliştirilmiştir. Zincir otellerin online rezervasyon yönetim sisteminin bulunduğu sistem .Net Framework çatısı altında C# kodlama kullanılarak Otelin satışlarında ihtiyaç duyulabilecek en son ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak kodlanmıştır.
Bunlardan belli başlı olanları,sistemde yer alan tüm otel ve odalarına tek tek ya da toplu halde müdahalede bulunabilme, satışların artırılmasını sağlamak amacıyla Satış Departmanı tarafından geliştirilen satış stratejileri doğrultusunda sisteme kolaylıkla çeşitli aksiyonların eklenebilmesi ve yine aynı doğrultuda çeşitli promosyon kodları ile e-sosyal platformlarda yapılacak tanıtım ve satışlara olanak sağlayacak olan kampanya yönetimi gibi günümüz rezervasyon sistemlerinin bir kaç adım ilerisinde oluşturulmuştur.
Ayrıca satış takibi dışında sistem üzerinde sorgulaması yapılan otellerin logları da detaylı olarak tutulmakta olup online rezervasyon sayfasına gelmesi beklenen kitle ile gelen kitle arasında karşılaştırma yapmak mümkün olmaktadır.

Bu modül ile tüm otellerin ve turların tarihlere, kişi sayılarına, çocuk sayılarına, oda tiplerine göre, fiyat ve müsaitlik sorgulamaları yapılabilmekte; Fiyat ve kontenjanlar, çeşitli sektörel fiyatlandırma kriterleri ve kolaylıkları ile geliştirilmiş olup, kullanıcılar tarafından kolaylıkla güncellenebilmektedir.

Crystal Hotels Online rezervasyon sistemi daha da ileri giderek, ülkelere göre Pazar fiyat farklılığına imkan vermektedir. Böylelikle farklı ülkeler farklı fiyatlar görebilmektedir. Online rezervasyon sistemi SSL sertifikasının ve sanal pos'un entegre edildiği bir yapı olduğu için, e-ticaret konusunda dünyaya açılma ve ulaşılmayan yerlere ulaşma fırsatı sunmaktadır.

Site ziyaretçisi online rezervasyon sisteminde oda, otele ait rezervasyon tarihi veya tur tarihi tercihini yaparak kolaylıkla rezervasyon aşamasını bitirip, kredi kartı ile anında ödemesini taksitle dahi yapabilmektedir. Böylelikle Hmc Travel kendi bağımsız online rezervasyon modülünden satış yaparak kendi banka hesaplarına doğrudan ödemeyi alıp, aracısız ve komisyonsuz gelir elde etmektedir.

İda Onres'i tercih eden Crystal Hotels grubuna teşekkür eder, bol satışlı sezonlar dileriz.
Online Rezervasyon Sayfası
PRODUCTION
Crystal Hotels'e ait otellerin hava çekimlerini yapan ekibimiz ayrıca bu otel grubuna ait fotoğrafların ve videoların düzenlemesi, Video DVD menüsü hazırılıkları, Video DVD oluşturma ve PC/MAC ortamında çalışabilen Interaktif DVD'lerin hazırlaması konularında da destek vermiştir.

Crystal Hotels'e ait Interaktif DVD çalışmalarını 3 senedir yönlendiren ekibimiz ayrıca dokunmatik TV, kioks gibi info yazılımları yaparak fotoğraf ve videolarının tanıtımlarını hazırlamıştır.
GRAPHIC DESIGN
Cryslal Hotels'in mevcut web sitesinin arayüz tasarımı da önceki sayfalarında olduğu gibi grafik departmanızmıdan çıkmıştır. Özgün ve kurumsal çizgisiyle büyünlük taşıyan web arayüzü çalışması ayrıca site içerisinde kullanılan banner çalışmalarıyla da desteklenmiştir.

Crystal Hotels'in DVD kabı, CD sticker'ı, Webmailleri gibi birçok çalışmada çizgisi bulunan grafik ekibimiz, 3 senedir fuar çalışmalarını bizimle yürüten Crystal Hotels'e ait tüm banner ve afiş çalışmalarını da üstlemiş durumdadır.
FUAR ORGANİZASYONLARI
Galeri Kristal Grubu'nun Otel Zinciri markası Crystal Hotels ile Fuar Stand Tasarım ve Uygulamaları işine başladığımızda İDA 6 yaşında idi, Crystal Hotels'e ait 6 tesis vardı. 6 yıl içerisinde, 6 farklı tasarım ve uygulama ile Emitt Uluslararası Turizm fuarında stand çalışmalarını üstlendik. Şimdi Crystal Hotels 14 tesise ulaştı, bizler 12 yaşımızdayız.

Bu stand'lardan 1 tanesi, ilgili fuar organizasyonunda 2.800 stand içerisinde " En iyi Hotel Standı " ödülü almaya hak kazandı.

Özel uygulamalar, özel tasarım ve özel cihazlar ile donattığımız standda en çok 160 ekran dev TV'ler üzerine dokunmatik cam giydirerek, televizyonun dolkunmatik olmasını sağladık.
Birde üzerine özel flash tasarım ile tesislerin sunumlarını yaptık ve 3G internet bağlantısı ile, direk bu TV' lerden internet sitesine erişim sağlayarak yine İDA'nın bir ürünü olna Online Rezervsyon Sistemi'nin bu televizyonlardan açılmasını sağladık.

Fuar ziyaretçileri, bu tv'lere dokunarak, parmakları ile canlı ortamda kredi kartı ile rezervasyon yapmanın keyfini çıkardılar.
XXX